Laserontharing in Leiden

Gratis vrijblijvende intake voor het uitvoeren van botox en fillerbehandelingen

Triple ICE diode laser

Ongewenste en overmatige haargroei kan erg vervelend zijn, met name op plekken die goed zichtbaar zijn zoals gezicht, armen en benen. Daarnaast kunnen stoppels door scheren en ingegroeide haartjes vervelende irritatie veroorzaken.

Dit kan gemakkelijk, definitief én vrijwel pijnloos aangepakt worden met de Triple ICE Diode Laser. Bij beauty By VIV werken wij met de nieuwste apparatuur. Na gemiddeld 6 tot 8 behandelingen bent u definitief van uw haartjes af.

Werking van laserontharing

De Diode Laser stuurt lichtpulsen via het pigment (melanine) dat zich in de haren bevindt naar de haarwortels en vernietigt deze. 10 dagen na de behandeling vallen de haartjes uit. Een deel hiervan blijft definitief weg.

Hierdoor is deze manier van ontharen na ongeveer 6 tot 8 behandelingen definitief, in tegenstelling tot bijvoorbeeld scheren en epileren. Uiteindelijk zal 80 tot 95% van de haartjes uit het behandelde gebied definitief wegblijven.

Effectief en veilig ontharen

Met de Triple ICE Diode Laser kunnen wij uw haargroei niet alleen effectief verwijderen maar ook heel veilig. De Triple ICE is van een Medical CE-keuring voorzien waardoor het aan de strengste Europese richtlijnen en regels voldoet.

Wat de Triple ICE zo uniek maakt is dat hij op maar liefst 3 golflengtes werkt; Alexandrite, Diode en ND-Yag. Doordat de Triple ICE voor vrijwel elk huid- en haartype geschikt is, kunnen wij u het beste resultaat geven.

Vrijwel pijnloos

De behandelkop van de Triple ICE handstuk kan tot maar liefst -15°C gekoeld worden. Hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos. De gel in combinatie met de gekoelde kop verdooft en beschermd de huid en daarnaast wordt het licht beter geleid via het pigment in de haren.

Bij de eerste behandeling vindt een intake plaats waarbij de werking, algehele gezondheid, uw verwachtingen en de zorg na de behandelingen wordt doorgenomen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig? – Er zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Dit is echter verschillend per persoon. Voor gezichtsharen is de behandelfrequentie 1 keer per 4 weken en voor andere lichaamsdelen 1 keer per 6 weken.

Mag ik scheren tijdens de laserbehandelingen? – Het scheren van de haren mag tussen de behandelingen door. Harsen en epileren wordt afgeraden. Hierdoor verdwijnen de haarzakjes en werkt de laserbehandeling niet.

Is er al resultaat te zien na 1 of 2 behandelingen? – Na elke behandeling is er resultaat te zien. De haren worden dunner en de dichtheid wordt kleiner. Hierdoor voelen bijvoorbeeld de oksels, bikinilijn of benen veel minder stoppelig aan. De haren vallen na 2 tot 3 weken uit.

Welke haar-en huidtypen kunnen behandeld worden? – Alle huidtypen kunnen behandeld worden, ook alle haartypen zijn goed te ontharen. Lichtblonde, grijze haren kunnen helaas niet behandeld worden omdat er geen pigment in zit.

Mag ik zonnen na de behandeling? – Nee, direct na de laserbehandeling moet je uit de zon blijven! De behandelde huid is extra kwetsbaar voor de UV-straling, hierdoor verbrandt je sneller. Ook is de kans dat er pigment vlekken ontstaan groter.

Bescherm je huid altijd met minimaal factor 30 zonnebrandcreme. Dit geldt ook voor de herfst en winter (vooral het gezicht).

Tarieven Laserontharing

Behandeling Prijs
Bovenlip €25
Kin €20
Nek / hals €35
Bakkebaarden €35
Hele gezicht €55
Oren €15
Oksels €35
Boven / onderarm €50
Armen volledig €90
Bikinilijn €25
Bikini geheel €55
Boven / onderbenen €55
Benen volledig €100
Buik €60
Bovenrug €60
Onderrug €60
Gehele rug €110
Gehele lichaam €230

BEAUTY BY VIV

Lange Mare 86
2312 GT Leiden

BEHANDELINGEN