Botox behandeling in Leiden

Gratis vrijblijvende intake voor het uitvoeren van botox en fillerbehandelingen

Wie ben ik

Ik ben Niels-Jan Slot en ik ben huisarts. In mijn werk merk ik dat een deel van mijn patiënten interesse heeft in cosmetische behandelingen met botox en injectables (fillers). Maar sommigen vinden dat toch ook wel spannend, en niet alle aanbieders zijn betrouwbaar. Ik heb daarom een aanvullende opleiding gevolgd om ook deze mensen te kunnen helpen.

Na mijn studie geneeskunde in Leiden deed ik een aantal jaren ervaring op in de chirurgie en interne geneeskunde. Vervolgens deed ik de huisartsenopleiding. Nu werk ik als vaste waarnemer bij een huisartsenpraktijk in de omgeving van Leiden. Ik haal daar veel plezier en voldoening uit.

Wat doe ik?

Ik vind het belangrijk dat de kwaliteit van de behandelingen hoog is en dat het op een veilige manier gebeurt. Voor de behandeling maak ik gebruik van botox en fillers, die ook wel injectables worden genoemd. Botox en injectables gebruik ik om iemands gezicht zachter te maken.

Ik vind het belangrijk dat het resultaat natuurlijk oogt en de natuurlijke kenmerken van iemand in ere houdt. De botox die ik gebruik is van het merk Botox®. De injectables zijn van het merk Teosyal®. Deze producten staan hoog aangeschreven zodat we de mooiste resultaten kunnen behalen.

Botox behandeling

Met botox kan ik fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, kraaienpoten en overmatig okselzweet behandelen. Botox verlamt bepaalde spiertjes, waardoor de huid erboven glad blijft.

Dat klinkt misschien spannend, maar met de juiste behandeling blijven alle gezichtsuitdrukkingen zoals ze zijn. Het lichaam lost de botox na verloop van tijd op. Van een botoxbehandeling kunt u gemiddeld 4 tot 6 maanden effect verwachten.

Behandeling met fillers

Met injectables kan ik de lijn van mondhoek naar kaak (de marionetlijn), afhangende mondhoeken, de neus-lippen-plooi, diepe wangrimpels en bovenliprimpels behandelen. Met deze injectables vul je de huid met hyaluronzuur, zodat het op die plekken voller is.

Dit blijft zacht, u zal een soepele huid houden. Ook hyaluronzuur zal op den duur opgenomen worden door het lichaam. Van een injectable-behandeling kunt u gemiddeld 9 tot 12 maanden effect verwachten. Daarnaast kan een behandeling met botox en of injectables de volgende voordelen bieden:

  • Een frissere en minder vermoeide uitstraling
  • Een minder vermoeid gevoel van de ogen
  • Injectables kunnen de collageenproductie verhogen
  • Botox behandeling van de fronsrimpels kan hoofdpijn en migraine verminderen

Tarieven Botox & Fillers

Intake: Vrijblijvend en altijd gratis.
Botox:  Fronsrimpel, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpel
Hyperhydrose: Behandeling tegen overmatig okselzweten
Hyaluronzuur filler: (Marionetlijnen (lijn van mondhoek naar kaak), neuslippen plooi, hangende mondhoeken, diepe wangrimpels en rimpels bovenlip)

Botox Prijs
1 zone €149
2 zones €290
3 zones €400
Hyperhidrose M €450
Hyperhidrose L €590
Vrijblijvende intake Gratis
Fillers Prijs
0,5ml €290
1ml €425
1,5ml €600
2ml €750
3ml €975
Vrijblijvende intake Gratis

Gratis intake

U bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend intake consult waarin wij samen uw wensen kunnen bespreken en de mogelijkheden van een botox of injectables behandeling zullen doornemen. Tijdens een intakegesprek kijk ik eerst goed naar uw natuurlijke gezichtsstructuur, bespreken wij uw wensen en zal ik u voorlichten over wat ik voor u kan betekenen. Daarna kunnen we samen het eventuele behandelplan bespreken. Ik zie u graag eens langskomen!

BIG: 69920264701
KvK: 78285283

BEAUTY BY VIV

Lange Mare 86
2312 GT Leiden

BEHANDELINGEN